ادبیات کنکور | مکتبستان

ادبیات کنکور | مکتبستان

نسخهٔ v۱.۰
۱۰۰۰ تومان
نصب +۲ هزار
دسته‌بندی آموزش
حجم ۳ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶
ادبیات کنکور | مکتبستان

ادبیات کنکور | مکتبستان

دکتر علی کاویانی
نسخهٔ v۱.۰
۱۰۰۰ تومان
نصب +۲ هزار
دسته‌بندی آموزش
حجم ۳ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

سلام دوستای خوبم
همونطور که می دونین درس زبان و ادبیات فارسی توی کنکور ضریب 4 رو داره و نقش تعیین کننده ای توی قبولی شرکت کنندگان در رشته های دلخواهشون بازی میکنه، چرا که بین دروس عمومی دارای بالاترین ضریب هست!


 


در روز های پایانی کنکور ، نیاز هست که وقت بیشتری برای ادبیات بذارین تا بتونین به درصدهای بهتری در این درس دست پیدا کنین. بذارین ابتدا آموخته هامونو بسنجیم، تا ببینیم چقدر مسلطیم برای کنکور امسال؟


خب:
• شاید شما هم از اون دسته افرادی هستین که فرق معنای « حشمت » و « سطوت » رو نمی دونید !


• یا یادتون میره که که معنی « آذار » فروردین بود یا « ایار » !


• یا با خوندن متن سوال املا نمی دونید که « القا » درسته یا « الغا » ، « امهال » درسته یا « اهمال » !


• راستی یه سوال ... عباس خلیلی نویسنده ی کتاب « انسان و اسرار شب » هست یا « یادگار شب » ؟


• یادتون هست که کتاب « چهار مقاله » نوشته ی « احمد سمرقندی » هست یا « دولتشاه سمرقندی » ؟


• فرق بین « ایهام » و« ایهام تناسب » چیه و چجوری میشه توو سوالات تشخیصش داد ؟


• دنبال راه حلی برای جواب دادن به سوالای « تکواژ شماری و اجزای جمله ی زبان فارسی » هستین که خیلی سریع به این سوالات جواب بدید ؟


 


زیاد مهم نیست که به چند تا از مطالب گفته شده تسلط کامل داشتین، چون با بخش هایی که در این اپ اندروید واستون قرار دادیم شما به سادگی و شیرینی و در عرض یک هفته صدها برابر بیشتر از اون نکات هم یاد میگیرین و تسلط کامل پیدا میکنین.



اپلیکیشن ادبیات کنکور مکتبستان هر چیزی که بهش نیاز دارید رو یه جا جمع کرده :


♦️ لغت : تمامی لغات ستاره دار و بی ستاره ی کتاب های ادبیات فارسی 2 و 3 و 4 رو یه جا جمع کردیم / فهرست لغت هایی که مشابهت معنایی دارن و ممکنه با هم اشتباه بگیرید ، دومین قسمت بخشه لغات هست / فهرست لغات هم خانواده رو برای یادگیری بهتر و سریع ترتون توو بخش لغات تهیه کردیم / لغاتی هم که مترادف و متضاد هستند آخرین بخش این قسمت هستند


♦️ املا : همه ی کلماتی که دارای اهمیت املایی هستند از سطر به سطر کتاب درسی درآوردیم و توو قسمت « فهرست لغات دارای اهمیت املایی » آوردیم براتون / برای اینکه کلمات هم آوا مانند « القا » و « الغا » ، « سفیر» و « صفیر » ، « ضیاع » و « ضیاء » و... رو با هم اشتباه نگیرید ، تمامی لغات هم آوا رو یه جا براتون آوردیم تا بخونید و حالشو ببرید !


♦️ تاریخ ادبیات : این قسمت 4 بخش داره . در بخش اول تمامی نویسندگان رو به ترتیب حروف الفبا همراه با آثارشون فهرست کردیم . در بخش دوم نویسندگان و شاعرانی که اسمشون شبیه هم هست رو با توضیحی راجبشون آوردیم ( مثل ثنایی و سنایی و صناعی / بیدل دهلوی و امیرخسرو دهلوی / عبدالرزاق کاشانی و عبدالرزاق اصفهانی و ... ) . در قسمت سوم از بخش تاریخ ادبیات ، اسم کتاب هایی که مشابه هم هستند رو همراه با اسم نویسندشون آوردیم ( مثل دیدار صبح / تنفس صبح ، انسان و اسرار شب / یادرگار شب ، سفر پنجم / سفر سوختن ، قصص الانبیا / قصص العلما و ... » در آخرین بخش از این قسمت هم ، درآمد هایی که در ابتدای هر فصل از کتاب درسی هست رو همراه با نکاتش براتون آوردیم.


♦️ آرایه های ادبی : همه ی آرایه های ادبی رو تک به تک آموزش دادیم و کلی براش مثال زدیم تا توی این قسمت هم هیچ مشکلی نداشته باشید.


♦️ زبان فارسی : 5 مبحث مهم زبان فارسی که هر ساله از توی کنکور سوال مطرح میشه رو با روش های حل سریع بهتون آموزش دادیم تا بخونید و متوجه بشید که زبان فارسی اونجوری که همه میگن سخت نیست !


♦️ و در قسمت آخر هم مطالب مربوط به قرابت معنایی رو بر اساس اهمیت و تکرار در کنکور ، به سه دسته ی سه ستاره ، دو ستاره و تک ستاره تقسیم کردیم . 


موفقیت من و تو دست خودمونه ... کافیه فقط بخوایم ... پس چرا وایسادی ؟ بزن بریم 😉

نظرات کاربران - ۳۲۰ رأی
۴.۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
feri B
feri B
۱۳۹۷/۰۹/۰۶
خوبه ولی کاش درس به درس بود. آخر عقده یه برنامه خوب درسی تو دلمون میمونه:(
سما
سما
۱۳۹۶/۰۲/۰۴
خیلی خوبه ولی چرا بعضی از گزینه‌ها کار نمیکنه؟مثلا تو بخش لغات گزینه ظ کار نمیکنه یا تو بخش تاریخ چند گزینه کار نمیکنه لطفا رسیدگی کنید.
X
X
۱۳۹۶/۰۲/۰۳
عالی تر از عالی 😊😊😊